Letöltések: Háttérképek in English


Kedvenc háttérképeim

Sokkal jobban megy a munka, ha közben egy klassz háttér kukucskál ki az ablakok mögül. Számomra különösen kellemesek ezek a képek, hiszen én készítettem őket. Remélem, Neked is elnyerik tetszésedet és töltesz le belőlük. Amennyiben más célra is szeretnéd őket használni, kérd engedélyem hozzá. Valószínűleg megkapod, csak tudjak róla...

Megjegyzés: ha az oldal nagyon lassan vagy furcsán töltődött be, és olyan, mintha hiányozna a vége, az azért van, mert friss képek érkeztek, és az internetszolgáltatómnak lassú a gépe a friss képek konvertálásához. Szorgalmasan töltögesd le párszor egymás után az oldalt, hogy az összes kép láthatóvá váljék.

Ha töltögettél 1-2 képet tőlem, üzenhetnél, mert az üzeneted jól esik, és ösztönöz, hogy további képeket tegyek a weboldalamra. Üzenet küldéséhez kattints ide!

Copyright info

A képeket a saját gépeden háttérképként korlátlanul felhasználhatod. Más megjelenítéséhez, kiadáshoz, publikáláshoz stb. az írásbeli engedélyem szükséges!


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function each() in /home/gezasz/rotorman.hu/pages/download_backgrounds.php:34 Stack trace: #0 /home/gezasz/rotorman.hu/rnuke.php(434): include() #1 /home/gezasz/rotorman.hu/rnuke.php(455): r_bodymain('download_backgr...') #2 /home/gezasz/rotorman.hu/index.php(122): r_body('download_backgr...') #3 {main} thrown in /home/gezasz/rotorman.hu/pages/download_backgrounds.php on line 34